x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Inka cynamonowa

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej Inki
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego
  • 1 łyżeczka miodu (lub więcej do smaku)
  • 1/3 łyżeczki cynamonu i odrobina do posypania
  • 1/4 kubka mleka migdałowego (lub innego)

Przygotowanie

Wsyp do kubka 2 łyżeczki Inki i przygotuj 3/4 kubka kawy. Następnie przelej ją do blendera i zmiksuj ją razem z pozostałymi składnikami. Miksuj ok. 20 sekund. Jeśli chcesz aby kawa była gorąca przed miksowaniem podgrzej również mleko migdałowe. Przed podaniem posyp piankę odrobiną cynamonu i rozmieszaj go.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się