x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Chałwinka

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

W niewielkim garnku podgrzewamy napój kokosowy. Dodajemy 3 kostki czekolady i połowę pokruszonej chałwy. Całość zagotowujemy cały czas mieszając. Gdy gotujący się płyn jest już gorący i dobrze wymieszany, dosypujemy kawę Inka i ponownie mieszamy. Rozlewamy do przygotowanych szklanek, posypujemy pozostałą, pokruszoną chałwą i ozdabiamy dodatkowo startą na drobnych oczkach czekoladą.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się