Kup online Facebook Instagram
Wiosenny relaks

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej INKI

  • 2 łyżeczki kakao
  • 200 ml mleka
  • 2 łyżeczki syropu miętowego
  • 1 łyżeczka soku z cytryny
  • 2 łyżeczki miodu
  • 3-4 listki świeżej mięty

Przygotowanie

Gorącym mlekiem zalewamy dwie łyżeczki ulubionej INKI wymieszane z dwoma łyżeczkami kakao. Delikatnie mieszamy. Dodajemy syrop miętowy oraz miód. Ponownie powoli mieszamy. Na koniec dolewamy sok z cytryny, cały czas mieszając naszą kawę. Dekorujemy listkami świeżej mięty. Możemy dodać również spienione mleko.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się