x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Dżungla smaków

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej kawy INKA
  • 100 ml napoju sojowego
  • Połowa owocu mango
  • 1 banan
  • 2 łyżeczki jogurtu naturalnego

Przygotowanie

Zagotowanym napojem sojowym zalewamy dwie łyżeczki kawy INKA. Odstawiamy do ostudzenia. Mango obieramy ze skórki i kroimy w drobną kostkę. To samo robimy z bananem. Pokrojone owoce przekładamy do miski i dodajemy do nich jogurt. Następnie całość blendujemy na jednolitą masę. Zalewamy ją ostudzoną, zaparzoną na napoju sojowym INKĄ. Wszystko razem delikatnie mieszamy, aż składniki się połączą. Dla odmiany możemy pokusić się też o warstwowe ułożenie deseru :)

Na zimno Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się