Kup online Facebook Instagram
Inka bardzo czekoladowa

Składniki:

4 łyżeczki Inki

  • 100 g gorzkiej czekolady
  • 150 ml mleka
  • 30 ml mleka do spienienia
  • wiórki czekolady

Przygotowanie

Czekoladę rozpuszczamy w kąpieli wodnej i umieszczamy na dnie szklanki. Kawę Inkę rozpuszczamy w mleku i nalewamy delikatnie po ściankach na czekoladę aby utrzymać warstwy. Podgrzewamy i spieniamy mleko, a następnie łyżeczką nakładamy pianę delikatnie na górę kawy. Całość ozdabiamy wiórkami czekolady.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się