x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Inka cynamonowa

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 2 łyżeczki ulubionej Inki
  • 1 łyżeczka oleju kokosowego
  • 1 łyżeczka miodu (lub więcej do smaku)
  • 1/3 łyżeczki cynamonu i odrobina do posypania
  • 1/4 kubka napoju owsianego

Przygotowanie

Wsypujemy do kubka 2 łyżeczki Inki i przygotowujemy 3/4 kubka kawy. Następnie przelewamy ją do blendera i miksujemy razem z pozostałymi składnikami. Blendujemy ok. 20 sekund. Jeśli chcemy, aby kawa była gorąca, przed miksowaniem podgrzewamy również napój owsiany. Przed podaniem posypujemy piankę odrobiną cynamonu i mieszamy go razem z przygotowaną kawą.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się