x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka w tropikach

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

  • 8 łyżeczek Inki klasycznej
  • 1 litr Sojowego Inka
  • 1 duże mango
  • 3 łyżki pulpy z dojrzałej marakui
  • 1 łyżka miodu
  • 3 ziarna kardamonu
  • pół łyżeczki cynamonu

Przygotowanie

Inkę wsypujemy do dzbanka i zalewamy zagotowanym Sojowym. Dodajemy miód, rozdrobnione ziarna kardamonu i cynamon. Mieszamy. Mango obieramy i blendujemy z dodatkiem pulpy z dojrzałej marakui. Całość łączymy z kawą Inką i przelewamy do szklanek. Wierzch dekorujemy spienionym sojowym i odrobiną pulpy z marakui.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się