x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inkowy Kogel Mogel

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

2 łyżeczki ulubionej Inki zalej wrzątkiem i dodaj jedną łyżeczkę miodu. Energicznie mieszaj, żeby miód dobrze się rozpuścił. Do miseczki wbij żółtko i dodaj cukier. Całość energicznie ucieraj. Musi to potrwać kilka minut. W naszym koglu-moglu nie może być ziarenek cukru, a całość powinna być lekka i puszysta. Kawę przelej do ulubionej szklanki, a na jej wierzch wlej kogel-mogel. Smacznego :)

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się