x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Migdałowe marzenie

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

2 łyżeczki ulubionej Inki zalewamy gorącą wodą (zgodnie z przepisem na opakowaniu). Gotową kawę przelewamy do misy blendera. Dodajemy olej kokosowy i masło. Wsypujemy również dwie łyżeczki drobnoziarnistego brązowego cukru. Ziarna kardamonu bardzo dokładnie rozgniatamy w moździerzu. Musi z nich powstać bardzo drobny pyłek. Przesypujemy go do misy blendera.Teraz wystarczy zmiksować razem wszystkie składniki, około 2 minuty powinny wystarczyć. Gdy kawa będzie się blendować, spieniamy napój sojowy, który następnie przekładamy do wysokiej szklanki. Gotową kawę z blendera delikatnie przelewamy do spienionego napoju. Nasza kremowa i pełna aromatu kawa gotowa.

Na gorąco Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się