x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Mroźna malinka

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

  • ½ szklanki Ryżowego
  • 600 gramów kremowego twarożku śmietankowego
  • ½ szklanki jogurtu naturalnego
  • 6 łyżeczek Inki klasycznej
  • 2 łyżki miodu
  • 200 gramów malin

Przygotowanie

Inkę zalewamy gorącym Ryżowym i studzimy. Następnie przelewamy do misy miksera, dodajemy serek, jogurt naturalny oraz miód. Miksujemy całość, do uzyskania delikatnej i puszystej masy. Dodajemy maliny i mieszamy. Przekładamy do pojemnika i wstawiamy do zamrażalnika. Najlepiej na całą noc. Lody wyjmujemy około 10 minut przed podaniem, żeby łatwo się je nabierało.

Na zimno Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się