x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

ORKISZOWE LATTE

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Przygotuj syrop cukrowy. W tym celu rozpuść 50 g cukru muscovado w 50 ml gorącej wody.
Inkę orkiszową zalej 180 ml gorącej wody i dobrze wymieszaj. Do szklanki wlej 50 ml syropu cukrowego i dodaj do tego Inkę. Spienione Sojowe nalewaj po łyżeczce, aby ładnie odcięło się od przygotowanej Inki.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się