Kup online Facebook Instagram
Różana Inka

Składniki:

2 łyżeczki ulubionej kawy INKA

  • 200 ml mleka
  • 4 kostki mlecznej czekolady
  • 2 łyżeczki konfitury z róży
  • 2-3 płatki róży

Przygotowanie

150 ml mleka gotujemy i zalewamy nim dwie łyżeczki ulubionej kawy INKA. Pozostałe 50 ml spieniamy i odstawiamy na bok. Kostki mlecznej czekolady drobno siekamy i wsypujemy do gorącej kawy INKA. Delikatnie mieszamy do momentu, gdy czekolada się rozpuści. Na dno ulubionej szklanki wykładamy konfiturę z róży. Zalewamy to wszystko wcześniej przygotowaną kawą. Na wierzch kładziemy odrobinę spienionego wcześniej mleka i kilka listków róży.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się