x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Różana Inka

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

150 ml mleka gotujemy i zalewamy nim dwie łyżeczki ulubionej kawy INKA. Pozostałe 50 ml spieniamy i odstawiamy na bok. Kostki mlecznej czekolady drobno siekamy i wsypujemy do gorącej kawy INKA. Delikatnie mieszamy do momentu, gdy czekolada się rozpuści. Na dno ulubionej szklanki wykładamy konfiturę z róży. Zalewamy to wszystko wcześniej przygotowaną kawą. Na wierzch kładziemy odrobinę spienionego wcześniej mleka i kilka listków róży.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się