Kup online Facebook Instagram
Sen o migdałach

Składniki:

2 łyżeczki Inki Klasycznej

  • Pół dojrzałego banana
  • Napój migdałowy
  • Śmietana 30%
  • 2 łyżki Kakao
  • 1 łyżka cukru pudru
  • Chipsy bananowe do dekoracji

Przygotowanie

Miksujemy połowę banana i przekładamy do kubka. Podgrzewamy mleko migdałowe i wlewamy do zmiksowanego banana, a następnie dodajemy 2 łyżeczki inki Klasycznej i dokładnie mieszamy. Całość wykańczamy czekoladową bitą śmietaną (śmietanę wymieszać z kakao i cukrem pudrem i zrobić z niej czekoladową bitą śmietanę w syfonie lub tradycyjnie). Na koniec dekorujemy pokruszonymi chipsami bananowymi.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się