Kup online Facebook Instagram
SERNICZEK Z KREMEM KORZENNYM

Składniki:

Przygotowanie

W woreczku pokrusz ciasteczka korzenne. Masło rozpuść i połącz z rozdrobnionymi ciasteczkami.
Przełóż do szklanych naczynek (mogą być kokilki, słoiczki itp.) i dociśnij spód dłonią.

Na ciasteczkowy spód wyłóż warstwę serka i warstwę dżemu pomarańczowego.

Do korzennego kremu dodaj kawę zbożową i wymieszaj. Jeśli krem jest zimy, delikatnie podgrzej go przed wymieszaniem z kawą zbożową Inka Klasyczna. Gotowym kremem udekoruj wierzch serniczka.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się