x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

SUBTELNA TAHINKA

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 600 ml sojowego INKA + 100 ml do spienienia
  • 8 łyżeczek Inki klasycznej
  • 2 łyżki kakao
  • 6 łyżek pasty tahini
  • 2 łyżeczki stewii
  • 1 łyżeczka soli
  • 2 łyżeczki ekstraktu waniliowego
  • 2 łyżki zmielonych orzechów nerkowca
  • pół łyżeczki cynamonu

Przygotowanie

Sojowe zagotuj i wsyp 8 łyżeczek Inki klasycznej. Wymieszaj i odstaw na 1 minutę. Następnie dodaj kakao, pastę tahini, stewię oraz sól, ekstrakt waniliowy, orzechy nerkowca i cynamon. Całość energicznie wymieszaj rózgą do ubijania jajek. Przelej do szklanek. Udekoruj spienionym Sojowym.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się