x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

SUBTELNA TAHINKA

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Sojowe zagotuj i wsyp 8 łyżeczek Inki klasycznej. Wymieszaj i odstaw na 1 minutę. Następnie dodaj kakao, pastę tahini, stewię oraz sól, ekstrakt waniliowy, orzechy nerkowca i cynamon. Całość energicznie wymieszaj rózgą do ubijania jajek. Przelej do szklanek. Udekoruj spienionym Sojowym.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się