Kup online Facebook Instagram
Wege słony karmel

Składniki:

  • 150 + 50 ml Owsianego Barista od Inki
  • 3 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 30 ml syropu daktylowego
  • szczypta soli
  • Do dekoracji: kajmak lub „kajmak” w wersji wegańskiej (mix 1:1 masła orzechowego i syropu daktylowego)

Przygotowanie

1. Do kubka wlej syrop daktylowy i 50 ml ciepłego Owsianego Barista, dodaj Inkę Klasyczną i szczyptę soli.
2. Wszystko razem wymieszaj.
3. Pozostałe Owsiane Barista spień i wlej do kawy.
4. Wierzch udekoruj kajmakiem lub „wege kajmakiem”.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się