x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Ach pistacjo!

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Napój sojowy podgrzewamy z dodatkiem listków mięty. Wyjmujemy miętę i zalewamy nim Inkę. Dodajemy rozpuszczoną w kąpieli wodnej czekoladę miętową, rozdrobnione w moździerzu pistacje i miód. Dokładnie wszystko mieszamy. Przelewamy do szklanek. Na wierzch wykładamy spieniony napój sojowy. Przed podaniem dekorujemy rozdrobnionymi pistacjami.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się