x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Bajeczny ogród

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

100 ml śmietany podgrzewamy razem z rozdrobnioną tabliczką czekolady i mieszamy do momentu aż się rozpuści. Następnie dodajemy 2 łyżeczki Inki klasycznej i całość mieszamy. Na dno filiżanki wykładamy jedną łyżeczkę konfitury wiśniowej lub jagodowej i wlewamy na nią gęstą rozpuszczoną w śmietanie czekoladę z Inką, Dekorujemy niewielką ilością bitej śmietany.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się