x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Borówka i czekolada

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 5 łyżeczek Inki
  • 200 ml napoju ryżowego
  • 50 g świeżych borówek
  • 4 kostki białej czekolady lub 2 łyżeczki karobu
  • kilka igieł rozmarynu

Przygotowanie

Do rondla wlewamy napój ryżowy, posiekane borówki i czekoladę i podgrzewamy razem przez kilka minut. Ściągamy z palnika dorzucamy igły rozmarynu i inkę oraz mieszamy chwilę aż Inka się rozpuści. Przelewamy przez sitko do kubka. Smacznego!

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się