Kup online Facebook Instagram
Ciepły słony syrop klonowy

Składniki:

  • 250 ml Owsianego Barista od Inki
  • 30 ml espresso / 50 ml Inki Klasycznej (esencja z 2 łyż. rozpuszczonych w gorącej wodzie)
  • 15 ml + 5 ml syropu klonowego
  • Szczypta soli morskiej

Przygotowanie

1. Do kubka wlej 15 ml syropu klonowego, kawę (Inkę lub espresso – delikatnie, żeby utworzyły się warstwy), dodaj sól i wymieszaj.
2. Do Owsianego dolej 5 ml syropu, wymieszaj i spień na gęstą, owsiano-klonową piankę.
3. Dodaj do kawy.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się