x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Czekoladowa uciecha

Składniki

  • - 6 łyżeczek kawy INKA czekoladowa
  • - pół awokado
  • - 150 ml mleka owsianego
  • - 150 ml wody do zaparzenia kawy
  • - szczypta cynamonu lub wiórki czekoladowe
  • - mleko do spienienia lub bita śmietana

Przygotowanie

Zalewamy kawę INKA gorącą wodą i odstawiamy na chwilę. Dodajemy połowę mleka. Mieszamy. W blenderze miksujemy awokado, resztę mleka owsianego oraz cynamon. Przelewamy do dwóch szklanek. Dodajemy kawę INKA. Wierzch możemy ozdobić spienionym mlekiem i szczyptą cynamonu lub bitą śmietaną i wiórkami czekoladowymi - do wyboru :)

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się