x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka na różowo

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Daktyle zalewamy gorącą wodą i odstawiamy na około 10 minut. W rondelku podgrzewamy napój owsiany, dodajemy do niego kawę INKA, szczyptę wanilii oraz daktyle. Delikatnie mieszamy i przelewamy do blendera – miksujemy na gładki płyn. Do soku z buraków dodajemy 2 łyżki wrzątku oraz olej kokosowy. Przelewamy do filiżanek z mlekiem. Posypujemy wiórkami kokosowymi.

Na gorąco Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się