x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Czerwony koktajl na kokosowym

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

  • 1 szklanka schłodzonego Kokosowego
  • 1 szklanka świeżo wyciśniętego soku z pomarańczy
  • 1,5 szklanki ulubionych czerwonych owoców (maliny, poziomki, truskawki, porzeczki, wiśnie)- mogą być mrożone
  • parę kostek lodu (jeśli świeże owoce)
  • ew. syrop z agawy lub miód do smaku

Przygotowanie

Mrożone owoce przed zmiksowaniem przelewamy wrzątkiem.
Wszystkie składniki wkładamy do kielicha miksera i blendujemy do gładkiej konsystencji (jeśli mikser sobie nie radzi, możemy owoce zmiksować osobno ręcznym blenderem i pulpę połączyć z resztą składników). Wypijamy po przygotowaniu

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się