Kup online Facebook Instagram
Ice latte Inka

Przygotowanie

200 ml Inki karmelowej przygotowanej wg przepisu z opakowania i ostudzonej rozlewamy do foremek na kostki lodu, wstawiamy do zamrażalnika na minimum 4 godziny.
Do wysokiej szklanki wrzucamy 4-6 lodowych kostek Inki, wlewamy Owsiane spienione w ręcznym spieniaczu lub french pressie (napój spieniamy na zimno), przelewamy do szklanki z lodem. 2 łyżeczki Inki klasycznej rozpuszczamy w gorącej wodzie i dobrze mieszamy, a następnie przelewamy do szklanki.
Przed wypiciem dobrze mieszamy.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się