Kup online Facebook Instagram
Inka Korzenna z pomarańczą

Składniki:

  • 2 kubki Kokosowego Inka
  • 2 łyżeczki kawy Inka Mleczna
  • 1 cała gwiazdka anyżu
  • 6 całych suszonych goździków
  • 10 sztuk ziela angielskiego
  • łyżka skórki z pomarańczy startej na tarce
  • łyżeczka miodu
  • mleko do spienienia
  • szczypta cynamonu

Przygotowanie

W garnku podgrzewamy mleko, dodajemy wszystkie składniki i doprowadzamy do wrzenia. Ściągamy z kuchenki, przykrywamy i pozostawiamy na 10-15 min. Przecedzamy i przelewamy do kubków, zdobimy pianką z ulubionego mleka i posypujemy cynamonem.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się