Kup online Facebook Instagram
Inka podróżnika

Składniki:

2 łyżeczki INKI klasycznej

  • 1/2 szklanki mleka 3,2%
  • 1/2 szklanki wrzątku
  • łyżeczka kakao
  • łyżeczka brązowego cukru
  • kieliszek bezalkoholowego syropu rumowego

Przygotowanie

Do wysokiej szklanki wsyp 2 łyżeczki INKI klasycznej i brązowy cukier. Zalej wrzątkiem i dokładnie wymieszaj. Dodaj bezalkoholowy syrop rumowy, a następnie uzupełnij szklankę spienionym mlekiem. Na koniec, dla dekoracji, posyp tak przygotowany napój kakao. I poczuj smak podróży!

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się