x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Inka pomarańczowo-waniliowa

Składniki

  • 3 łyżeczki Inki
  • 100 ml wody
  • 100 ml mleka owsianego
  • 70 g konfitury pomarańczowej
  • Laska wanilii

Przygotowanie

W kubku zaparzamy kawę Inka. Do rondelka nalewamy mleko, dodajemy konfiturę i podgrzewamy mieszając. Dodajemy przekrojoną laske wanilii i jeszcze chwilę podgrzewamy. Całość przelewamy przez sitko i wlewamy do kubka.

Na gorąco Trudniejsze Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się