x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Zielony skrzat

Składniki

  • 3 saszetki Inki z orkiszem
  • Szklanka mleka migdałowego
  • Garść migdałów
  • 1 szklanka młodego szpinaku
  • 2 łyżeczki miodu
  • Połowa banana
  • 6 kostek lodu

Przygotowanie

Mleko podgrzać i zalać nim Inkę z orkiszem. Odstawić do ostudzenia. Szpinak, połowę banana, migdały, miód oraz lód umieścić w misie blendera. Całość zalać Inką na mleku migdałowym. Blendować do momentu powstania jednolitej i aksamitnej konsystencji.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się