x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka z figami

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Suszone figi przekładamy do miseczki, następnie zalewamy wrzącą wodą i odstawiamy na 15-20 min. Gdy figi lekko spęcznieją i zmiękną miksujemy je wraz z wodą, w której się moczyły, aż do uzyskania jednolitej masy. Odstawiamy na bok. Do kielicha blendera wlewamy napój kokosowy, dolewamy syrop z marakuji, dodajemy kawę INKA. Całość miksujemy. Na dno wysokich szklanek wlewamy uprzednio przygotowany mus z fig, następnie dolewamy przygotowaną kawę.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się