Kup online Facebook Instagram
Inkowe latto

Składniki:

3 łyżeczki kawy Inka Magne

  • 500 ml mleka krowiego
  • 3 krople olejku migdałowego
  • 2 łyżeczki gorzkiego kakao
  • 12 g orzechów pekan
  • kostki lodu

Przygotowanie

W małej filiżance przygotowujemy Inkę i następnie ją studzimy. Do kielicha blendera wlewamy przygotowaną esencję kawy, dodajemy olejek migdałowy oraz połowę przygotowanego mleka - wszystko blenderujemy. Przygotowany napój przelewamy do wysokich szklanek z kostkami lodu. Spieniamy pozostałe mleko i przekładamy na wierzch przygotowanego napoju. Całość posypujemy kakao i pokruszonymi drobno orzechami pekan.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się