x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inkowy mus marchewkowy

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Kawę INKA zalewamy 50 ml wrzątku. Marchewkę obieramy i kroimy w drobną kosteczkę. Następnie gotujemy ją w 150 ml napoju owsianego. Gdy już zmięknie, dodajemy suszone morele, cynamon, kardamon i imbir. Całość mieszamy. Dodajemy miód i ponownie mieszamy. Na koniec dolewamy wcześniej przygotowaną kawę INKA i całość blendujemy na jednolity mus.

Na gorąco Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się