x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

KapuczInka

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Inkę zalewamy wodą do 1/3 kubka. Mleko podgrzewamy i część ubijamy mikserem lub spieniaczem pianę. Wlewamy do kubka mleko i na wierzch układamy gęstą pianę. Posypujemy cynamonem lub kakao, ewentualnie ścieramy czekoladę – dekoracja wedle uznania :)

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się