x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Lody bananowo-kawowe

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

  • 1 łyżeczka smakowej kawy Inki na każdy użyty banan
  • Dowolna ilość bananów

Przygotowanie

Banany obieramy, kroimy w plasterki, układamy na tacy i wstawiamy do zamrażalnika na przynajmniej 3 godziny. Po tym czasie wyciągamy i blendujemy do czasu, aż uzyskamy konsystencję lodów. Dodajemy kawęi mieszamy. Podajemy natychmiast w wafelkach lub kubeczkach.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się