x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Małpi gaj

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 6 łyżeczek Inki klasycznej
  • 250 ml napoju sojowego
  • 250 ml wrzątku
  • 2 banany
  • 4 łyżeczki 100% masła orzechowego
  • 2 łyżeczki kakao
  • Pół łyżeczki soli
  • 2 łyżeczki rodzynek
  • Wiórki kokosowe

Przygotowanie

6 łyżeczek Inki klasycznej zaparzamy w szklance wrzątku. Odstawiamy do ostudzenia. Banany obieramy ze skórki i wrzucamy do misy blendera. Dodajemy napój sojowy, kakao, masło orzechowe, rodzynki oraz sól i ostudzoną Inkę. Całość blendujemy do momentu połączenia się wszystkich składników. Możemy podawać z kostkami lodu i wiórkami kokosowymi.

Na zimno Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się