x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Mleczna krówka

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 6 łyżeczek Inki klasycznej
  • 400 ml Sojowego Inka
  • 250 ml wody
  • 6 cukierków krówek
  • 8 kostek lodu

Przygotowanie

6 łyżeczek Inki klasycznej rozpuścić w szklance wody. Odstawić do ostudzenia. 300 ml Sojowego Inka zagotować i rozpuścić w nim cukierki krówki. Lekko przestudzić. 100 ml Sojowego spienić.
Do misy blendera wrzucić kostki i wlać Sojowe z krówkami oraz zaparzoną Inkę. Całość zblendować i przelać do szklanek. Na wierzch wyłożyć spienione Sojowe. Można udekorować pokruszonymi krówkami przed podaniem.

Na zimno Trudniejsze Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się