x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Starter witaminowy

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 3 łyżeczki Inki Błonnik
  • 200 ml Ryżowego Inka
  • 1 łyżka migdałów
  • 7 listków szpinaku
  • 2 liście jarmużu
  • Sok z połowy cytryny
  • 1 banan
  • 1 łyżeczka syropu z agawy

Przygotowanie

Ryżowe Inka podgrzać i zalać nim 3 łyżeczki Inki Błonnik. Odstawić do ostudzenia.
Szpinak, banana, migdały oraz syrop z agawy, sok z połowy cytryny, jarmuż i szpinak umieścić w misie blendera. Całość zalać Inką na Ryżowym. Blendować do momentu powstania jednolitej i aksamitnej konsystencji.

Na zimno Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się