x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Starter witaminowy

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Ryżowe Inka podgrzać i zalać nim 3 łyżeczki Inki Błonnik. Odstawić do ostudzenia.
Szpinak, banana, migdały oraz syrop z agawy, sok z połowy cytryny, jarmuż i szpinak umieścić w misie blendera. Całość zalać Inką na Ryżowym. Blendować do momentu powstania jednolitej i aksamitnej konsystencji.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się