x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Łyk egzotinki

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Mango obrać i pokroić w kostkę, wrzucić do blendera razem z 50 ml Ryżowego Inka i szczyptą przyprawy chili, zmiksować. Przełożyć do kubka. W rondelku podgrzać resztę Ryżowego razem z imbirem i kawą Inką. Przelać do kubka w którym jest już mango i dokładnie wymieszać.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się