x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Łyk egzotinki

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 2 łyżeczki Inki klasycznej
  • 250 ml Ryżowego Inka
  • 2 plasterki imbiru
  • 1 szt. mango
  • przyprawa chili

Przygotowanie

Mango obrać i pokroić w kostkę, wrzucić do blendera razem z 50 ml Ryżowego Inka i szczyptą przyprawy chili, zmiksować. Przełożyć do kubka. W rondelku podgrzać resztę Ryżowego razem z imbirem i kawą Inką. Przelać do kubka w którym jest już mango i dokładnie wymieszać.

Na zimno Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się