x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Złota Inka

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Wszystkie składniki wrzucamy do rondelka i podgrzewamy, ale nie doprowadzamy do wrzenia. Z laski wanilii wyłuskujemy nasiona i również dodajemy do rondelka. Cały czas mieszamy, aby wszystkie składniki się połączyły. Cały proces podgrzewania powinien trwać 1-2 min. Następnie przelewamy do kubka i posypujemy cynamonem.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się