Kup online Facebook Instagram
Złota Inka

Składniki:

2 łyżeczki Inki klasycznej

200 ml napoju owsianego od Inki

  • 2 łyżeczki syropu klonowego
  • 1 łyżeczka kurkumy w proszku
  • 1 łyżeczka masła orzechowego
  • 1 laska wanilii
  • szczypta cynamonu
  • szczypta pieprzu
  • szczypta imbiru w proszku

Przygotowanie

Wszystkie składniki wrzucamy do rondelka i podgrzewamy, ale nie doprowadzamy do wrzenia. Z laski wanilii wyłuskujemy nasiona i również dodajemy do rondelka. Cały czas mieszamy, aby wszystkie składniki się połączyły. Cały proces podgrzewania powinien trwać 1-2 min. Następnie przelewamy do kubka i posypujemy cynamonem.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się