Kup online Facebook Instagram
Pistacjowa z solą

Składniki:

  • 2 łyżeczki Inki Klasycznej
  • 2 łyżeczki kremu pistacjowego
  • 100ml Inka Migdałowego Barista
  • 1 łyżeczka syropu z agawy
  • szczypta grubej soli

Przygotowanie

Krem pistacjowy zalej rozpuszczoną w gorącej wodzie Inką i wymieszaj dokładnie. Na
wierzch nałóż spienione Migdałowe Barista od Inki i posyp szczyptą grubej soli.
Jeśli chcesz urozmaicić smak swojej Inki – wybierz którąś ze smakowych wersji.
Jeśli zamiast klasycznej wybierzesz Karmelową – otrzymasz smak słonego karmelu z
pistacją. To prawdziwa uczta dla podniebienia.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się