x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Pomarańczowy kubek kawowy

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Redukcja: 5 łyżeczek miodu dodajemy do ok. 100 ml gotującej się wody. Następnie na małym ogniu gotujemy roztwór wraz ze skórką pomarańczy, aż do uzyskania mocnego aromatu i zmniejszenia objętości płynu do około 50-60%. Redukcję wraz z syropem z agawy i łyżeczką miodu wlewamy do filiżanki. Kawę Inkę rozpuszczamy w gorącym napoju sojowym i dodajemy do redukcji. 30 ml napoju podgrzewamy i spieniamy, dodajemy do kubka. Smacznego!

Na gorąco Trudniejsze Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się