x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Warzywny ogródek

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

  • 5 łyżeczek Inki klasycznej
  • 1 szklanka wody
  • 1 szklanka soku pomidorowego
  • ½ szklanki soku marchwiowego
  • 1 seler naciowy
  • 6 listków szpinaku
  • 1 szklanka lodu
  • pół szklanki płatków owsianych
  • 3 krople sosu tabasco

Przygotowanie

Inkę rozpuszczamy w szklance wody. Studzimy i wlewamy do misy blendera. Dodajemy sok marchwiowy, pomidorowy, szpinak i seler naciowy. Wrzucamy lód i dodajemy tabasco. Blendujemy i przelewamy do szklanek.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się