x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Wiosenne odprężenie

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 2 łyżeczki Inki orkisz
  • 6 plasterków żeń-szenia suszonego lub kandyzowanego
  • 300 ml napoju kokosowego
  • 100 ml mleka
  • 2 łyżeczki miodu

Przygotowanie

Do rondelka wlewamy napój kokosowy oraz mleko, następnie wkładamy żeń-szeń i dwie łyżeczki Inki. Całość zagotowujemy i odstawiamy, aby wszystkie smaki się połączyły. Kawę przelewamy do szklaneczek. Jeśli potrzeba dodajemy miód do smaku.

Na gorąco Bardzo łatwe Z mlekiem
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się