x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Wisienka z Inką

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Kaszę jaglaną gotujemy według instrukcji producenta. Następnie odcedzamy i studzimy. Napój owsiany gotujemy i wsypujemy do niego Inkę. Mieszamy dokładnie i odstawiamy do ostudzenia.
Do misy blendera dodajemy kolejno: Inkę zaparzoną w napoju owsianym, kaszę jaglaną, wiśnie, płatki jęczmienne oraz syrop z agawy. Całość dokładnie blendujemy. Przelewamy do szklanek i podajemy jako pełnowartościowy koktajl śniadaniowy.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się