Kup online Facebook Instagram
Złocista Inka

Składniki:

  • 2 łyżeczki kawy zbożowej Inka Klasyczna
  • 100 ml Owsianego Barista od Inki
  • 150 ml Owsianego od Inki
  • 50 ml wody
  • 2 łyżeczki syropu klonowego
  • szczypta brązowego cukru


Przygotowanie

Owsiane Barista spień. Połowę pianki przelej do szklanki, w której podasz gotowy napój. W ciepłej wodzie rozpuść Inkę Klasyczną, dodaj syrop klonowy i przelej do szklanki z pianką. Wlej Owsiane, a wierzch udekoruj pozostałą pianą. Posyp szczyptą brązowego cukru.

W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się