x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Arbuzowy łobuz

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 6 łyżeczek Inki mlecznej
  • 500 ml wrzątku
  • 2 łyżki syropu z agawy
  • 4 plastry arbuza
  • 8 kostek lodu
  • 1 cytryna
  • 6 listków mięty
  • 5 listków szałwii

Przygotowanie

6 łyżeczek Inki mlecznej zalać gorącą wodą i wlać do misy blendera. Wrzucić kostki lodu i zblendować. Następnie dodać arbuza, miętę, szałwię, syrop z agawy oraz sok wyciśnięty z cytryny. Całość ponownie zblendować. Gotowy napój przelać do szklanek.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się