x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Czereśniowy miks

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 6 łyżeczek Inki Klasycznej
  • 400 ml wrzątku
  • 2 łyżeczki kakao
  • 200 gramów czereśni
  • 1 cytryna
  • 1 limonka
  • 4 listki mięty
  • 2 gałązki świeżego tymianku
  • 2 łyżeczki syropu z agawy
  • 8 kostek lodu

Przygotowanie

6 łyżeczek Inki zalać wrzątkiem, wlać do misy blendera i razem z kostkami lodu zblendować. Następnie dodać umyte i wydrylowane czereśnie. Wcisnąć sok z limonki i cytryny, kakao oraz dodać listki mięty i gałązki tymianku. Całość ponownie zblendować. Przelać do szklanek.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się