x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Bezowa chmurka

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

4 łyżeczki Inki zalewamy gorącą wodą i mieszamy. 100 ml napoju owsianego blendujemy z 4 bezami, a pozostałe 50 ml spieniamy. Do kubków wlewamy zblendowane z owsianym bezy. Następnie wlewamy zaparzoną Inkę, a na wierzch wykładamy spienione mleko. Przed podaniem wierzch możemy ozdobić mini bezami.

Na gorąco Bardzo łatwe Bez mleka Z napojem roślinnym
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się