x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka z miętą

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

4 łyżeczki Inki klasycznej rozpuszczamy w wodzie. Do misy blendera wrzucamy kostki lodu oraz dodajemy miętę, brązowy cukier i sok wyciśnięty z limonki. Całość blendujemy. Przekładamy do wysokiej szklanki i zalewamy rozpuszczoną Inką. Mieszamy.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się