x

Znajdź swój ulubiony przepis!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video

Inka z miętą

Drukuj
Poznaj inne
Udostępnij

Składniki

  • 4 łyżeczki Inki klasycznej
  • 250 ml wody
  • 8 listków mięty
  • 1 limonka
  • 2 łyżeczki brązowego cukru
  • 8 kostek lodu

Przygotowanie

4 łyżeczki Inki klasycznej rozpuszczamy w wodzie. Do misy blendera wrzucamy kostki lodu oraz dodajemy miętę, brązowy cukier i sok wyciśnięty z limonki. Całość blendujemy. Przekładamy do wysokiej szklanki i zalewamy rozpuszczoną Inką. Mieszamy.

Na zimno Bardzo łatwe Bez mleka
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się