x

ZNAJDŹ SWÓJ ULUBIONY PRZEPIS!

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Video
Poznaj inne przepisy

Chrupki migdałek

Składniki

  • 8 łyżeczek Inki Klasycznej
  • 250 g migdałów
  • 12 łyżeczek syropu klonowego
  • 3 łyżeczki soli morskiej
  • 6 łyżeczek kakao lub karobu

Przygotowanie

Do miski wlej syrop klonowy, dodaj inkę, kakao oraz sól morską. Wrzuć migdały i mieszaj do momentu, aż pokryją się całkowicie masą. Wyłóż je na rozłożony na blasze do pieczenia pergamin. Wstaw do nagrzanego do 200 stopni piekarnika. Piecz przez 10 minut. Po 5 minutach, przemieszaj migdały. Po upieczeniu ostudź.

Na zimno Trudniejsze Bez mleka
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się