x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Chrupki migdałek

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Do miski wlej syrop klonowy, dodaj inkę, kakao oraz sól morską. Wrzuć migdały i mieszaj do momentu, aż pokryją się całkowicie masą. Wyłóż je na rozłożony na blasze do pieczenia pergamin. Wstaw do nagrzanego do 200 stopni piekarnika. Piecz przez 10 minut. Po 5 minutach, przemieszaj migdały. Po upieczeniu ostudź.

Na zimno Trudniejsze Bez mleka Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się