x

A JAKIEJ INKI TY SIĘ NAPIJESZ?

Na gorąco
Na zimno
Bardzo łatwe
Trudniejsze
Z mlekiem
Bez mleka
Z napojem roślinnym
Bez napoju roślinnego
Video

Inka z ciasteczkiem

Drukuj
Udostępnij
Więcej przepisów

Składniki

Przygotowanie

Kruszymy ciastka na małe części i dodajemy do 250 ml mleka. Zostawiamy na 2-3 godziny w lodówce. Po tym czasie przelewamy mleko przez sitko i tak uzyskujemy ciasteczkowe mleko, które następnie spieniamy. Równolegle w kubku rozpuszczamy Inkę w gorącym mleku (50 ml). Następnie dolewamy spienione ciasteczkowe mleko. Całość dekorujemy pokruszonymi ciasteczkami lub jednym ciastkiem w całości. Smacznego :)

Na gorąco Trudniejsze Z mlekiem Bez napoju roślinnego
W celu ułatwienia korzystania z serwisu, strona wykorzystuje pliki cookies (tzw. ciasteczka). Możesz zarządzać ustawieniami plików cookies, korzystając z opcji swojej przeglądarki internetowej. Kliknij zgadzam się, aby informacja ta nie pojawiała się ponownie.

Zgadzam się